Close sidebar
Close sidebar

Femeia din Iasi ingropata de fiu pe camp era vie. A murit asfixiata cu pamant

Detalii absolut socante ies la iveala in ancheta privind crima facuta in a doua zi de Craciun intr-o comuna de langa Harlau!

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia de 33 de ani ingropata pe camp de barbatul cu care avea trei copii, si de catre unul dintre fiii lor, minor, a murit asfixiata cu pamant, relateaza  Ziarul de Iasi.

Aceasta era vie in momentul in care cei doi au dus-o pe un ogor arat din apropiere si au inhumat-o.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Pentru a nu fi gasita la lucrarile agricole de primavara sau altele viitoare, cei doi au sapat o groapa adanca aproape cat un stat de om, la care se pare ca au avut de munca o noapte intreaga. 

"Dupa descoperirea cadavrului concubinei sale, inculpatul Manolea Ioan a recunoscut comiterea faptei, sustinand ca a ingropat victima fiind convins ca aceasta era decedata anterior ingroparii. Audiat in calitate de suspect, M.A.I. a recunoscut ca l-a ajutat pe tatal sau sa sape o groapa in pamant, unde au depus amandoi corpul mamei despre care credea ca murise", se mai arata in propunerea de arestare.

Sursa foto: Ziarul de Iasi

Citeste mai mult AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI