Close sidebar
Close sidebar

Femeia pacalita de vrajitoare. I-a cerut sa arunce 10.000 de euro pe un rau de langa un mall din Pitesti fiindca asa i-au cerut "diavolii".

O femeie din Pitesti i-a dat Georgetei Dragomir, cunoscuta ca vrajitoarea Maria, in total 75.000 de lei pentru a nu fi inselata de sotul ei, care lucra in strainatate. Pe langa bani, vrajitoarea i-a mai cerut femeii si produse alimentare precum cascaval, salam, paini, cutii de icre, dulciuri, dar si bere, cafea sucuri si pliculete de ness.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit adevarul.ro, Marcela Fronie a fost inselata de vrajitoarea Maria, iar cazul a ajuns pe masa judecatorilor din Pitesti. Georgeta Dragomir este acuzata de inselaciune dupa ce a convins-o pe victima sa sa ii dea in total aproximativ 75.000 de euro.

Femeia a apelat la serviciile vrajitoare pentru a se asigura ca sotul ei, care e plecat la munca in strainatate, sa nu o insele. Vrajitoarea Maria a pus-o pe femeie sa ii aduca drept ingrediente, pentru descantece, salam, cascaval, paini, cutii de icre, pateuri, dulciuri, bere, cafea, sucuri si pliculete de ness.

O cunoscuta spiritista din Romania redeschide cazul mortii Malinei Olinescu! "Detectivul paranormal" Nina Petre: "Nu s-a sinucis! A ingerat sedative puternice!"

De altfel, aceasta a mai convins-o pe femeie sa arunce 10.000 de euro intr-o galeata pe un rau, de langa un mall din Pitesti, explicandu-i ca asa i-au cerut diavolii.

In plus, i-a spus sa ii aduca 5 batiste in care sa puna cate 1.000 de euro fiindca are cinci dusmani. Initial, femeia i-a pus numai cate 50 de lei in batista, iar atunci vrajitoarea i-a spus ca se va imbolnavi. De frica, femeia i-a adus o batista in care a pus 5.000 de euro. Vrajtoarea i-a interzis sa desfaca batista cu bani pentru ca altfel se va "umple de bube, ii va curge sangele pe nas, pe gura si va crapa".

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Vrajitoarele au ajuns sa dezlege farmece cu "Google Translate" si dau leacul prin telefon. E razboi intre adevaratele vrajitoare si cele "false"

Pana la urma, Marcela Fronie si-a dat seama ca este inselata si a anuntat plitia. Acum, vrajitoarea Maria este judecata pentru faptele sale.

 

FOTO: stiriaz.ro

FOTO: stiriaz.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI