Close sidebar
Close sidebar

Femeie de 50 ani a cazut cu parapanta in judeyul Cluj. A fost dusa de urgenta la spital

O femeie de 50 de ani a fost rănită, sâmbătă după-amiază, după ce a căzut cu parapanta în judeţul Cluj, ea urmând să fie transportată la spital, însă viaţa nu îi este pusă în pericol.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia zbura singură cu parapanta, iar la un moment dat a căzut în zona localităţii clujene Liteni.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

”O femeie în jurul vârstei de 50 de ani a căzut cu parapanta în localitatea Liteni. La ora actuală, echipajele noastre sunt la faţa locului şi acordă îngrijiri medicale. Victima a suferit o fractură de membru inferior, dar este conştientă şi urmează să fie transportată la unitatea de primiri urgenţe. Nu cunoaştem încă detalii tehnice despre cauzele accidentului”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Vicenţiu Rendeş.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Reprezentantul ISU Cluj a precizat că femeia a fost preluată de un elicopter SMURD de la locul accidentului şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, unde a ajuns în urmă cu aproximativ 20 de minute.

Pacienta are o fractură la un picior şi acuză dureri în zona lombară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI