Autoritățile din orașul american South Lake Tahoe au intrat în alertă după gestul disperat al unei femei. Inculpata a intrat în supermarket, a pus mâna pe mai multe produse alimentare, apoi a început să le lingă, în contextul pandemiei de coronavirus din întreaga lume, potrivit presei internaționale.

Citeste si: Încă 13 angajați din sistemul medical au fost confirmați cu noul covid-19

Citeste si: Horă în curtea Spitalului ”Victor Babeş” din Craiova- Mai multe cadre medicale, cu halate de protecţie, bonete şi mănuşi dansează

Citeste si: Cîțu, despre creșterea pensiilor: „Depinde de execuţia bugetară”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Femeia a fost văzută cum a încercat să pună produsele în coșul de cumpărături, însă oamenii legii au oprit-o înainte să iasă din magazin.

Caz fără precedent. O femeie a lins alimentele dintr-un magazin ce costau 1800 de dolari

Femeie de 53 de ani nu intenționa să cumpere produsele deja linse și atinse care valorau 1800 de dolari, potrivit poliției.

Aceasta a fost oprită în interioriul supermarket-ului, iar ulterior a fost arestată pentru vandalism, iar toate produsele din coșul de cumpărături au fost distruse, astfel evitându-se infectarea cu noul coronavirus.

 O femeie a lins alimentele dintr-un magazin

Un caz asemănător s-a întâmplat și în Belgia, acolo unde un bărbat aflat în metrou și-a lins degetele, iar ulteior le-a atins de bara de susținere din garnitură. Mai mulți oameni au observat gestul șocant și au anunțat imediat poliția, bărbatul fiind arestat pentru suspiciunea de râspândire de COVID-19.

Citeste si: FOTOGRAFIA ZILEI. Aoleu, așa NU! Puhoi de oameni la Aeroportul Cluj. Distanțare socială...?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si