Close sidebar
Close sidebar

Femeile indiene sunt vandute "la bucata" in magazinele din tarile arabe! Detalii ale unui caz incredibil!

Traim in anul 2016, dar in continuare, in lume, exista tot felul de cazuri sinistre care ii pun pe oameni pe ganduri. Spre exemplu, mai multe femei din India ar fi fost vandute "la bucata" in magazine din tarile arabe.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceasta teorie este sustinuta de ministrul Sri Palle Raghunatha Reddy, membru al statului Andhra Pradesh. Omul a trimis si o scrisoare oficiala catre Ministerul Afacerilor Externe al Indiei, cerand autoritatilor sa intervina pentru a le ajuta pe aceste femei. "Femeile sunt vandute pentru 6.000 de dolari in Arabia Saudita si intre 1.500 si 3.000 de dolari in Bahrain, Emiratele Arabe Unite sau Kuwait", sustine politicianul, informeaza cei de la NewEurope.

El considera ca peste 25 de femei din India sunt sechestrate in Orientul Mijlociu. "Trebuie luate masuri cat mai rapid pentru aducerea acestor femei acasa. Trebuie cerut ambasadelor indiene din aceste tari sa intervina si sa ofere sprijinul necesar, mancare, haine si adapost", trage Sri Palle un semnal de alarma.

Acest caz pare a nu fi singular, in 2015, o femeie din Arabia Saudita a taiat mana unei menajere indience care incerca sa evadeze din casa unde era sechestrata si torturata.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică importantă, la Băile Figa: Imagini cu artefacte de lemn, vechi de 3.000 de ani, „excepţional de bine păstrate”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI