Din primele informații, bărbatul ar fi intrat să repare canalul de scurgere care se înfunda mereu. Bărbatul coborâse de sâmbătă seara și a fost găsit de un angajat de-al său

Dan Țandea era cel mai mare fermier din județul Cluj. Deținea o marcă de brânză ce era produsă într-o peştera din Țaga, cu ajutorul unei bacterii unice. Procesul de producție este unul lent deoarece bacteria trăiește doar într-o parte a peșterii, iar tentativele de înmulțire încercate de-a lungul timpului nu au avut succes.

Procesul durează de la 20 de zile până la 60 de zile. 

Citeste si: Crimă înfiorătoare în Botoșani: o tânără și-a lovit fratele imobilizat la pat până l-a ucis

Cine este fermierul Dan Țandrea

Dan Țandea a fost președintele unei cooperative agricole. Era cunoscut prin prisma pasiunii sale pentru vacile de lapte dar și ca fermierul care a salvat brânza de Năsal. A condus Cooperativa Someș-Arie, care în 2018 avea o cifră de afaceri de 5 milioane de euro. În acea vreme administra o fermă care lucra circa 500 de hectare de teren, cu un efectiv de 270 de vaci de lapte. Soția și fiul lui Dan Cristian Țandea dețineau alte 56 de bivolițe, 44 de vaci și 700 de oi. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Eveniment tragic într-o stație de autobuz din Capitală. Un bărbat a murit sub ochii soţiei

Ce au declarat polițiștii

În această dimineață, în jurul orei 04:50, polițiștii au fost sesizați prin numărul de urgență 112, cu privire la o persoană care a căzut într-un canal de scurgere. Evenimentul ar fi avut loc pe raza localității Apahida, în timpul unei activități de curățare a scurgerii.  

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. 

Citeste si: Un copil de 10 ani a murit sfâșiat de Pitbull. Nu a mai avut nicio o șansă să scape cu viață

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si