Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Locuitorii din Sfântu Gheorghe se pot bucura de diferite delicii culinare

„A început festivalul delicilor dulci în Sfântul Gheorghe, iar vedeta acestui eveniment va fi celebrul cozonac secuiesc. Sunt deja montate câteva tarabe unde producătorii fac tot felul de kurtoși făcuți după propriile rețete. Aceștia costă între 10-20 de lei, iar cei care vin aici pot să savureze acest desert specific unguresc cu tot felul de topping-uri.

Suntem alături de niște producători care o să ne explice cum se face un cozonac secuiesc. Ce pregătiți dumneavoastră aici? Cum se face cozonacul?”

Producător: „Se pune pe cilindru și se face pune zahăr.”

Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D: „Se face la cărbune încins?” 

Producător: „Da, pe cărbune.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D: „Cam cât timp trebuie să stea?”

Producător: „5 minute, mai mult nu.”

Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D: „Văd că sunt gata câțiva kurtoși. Ce fel de topping-uri avem?”

Producător: „Avem cu zmeură, cu bomboane, cu nucă de cocos, cu nucă, cu scorțișoară, cu mac.”

Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D: „Cât ne costă un astfel de kurtoș?”

Producător: „Prețul pornește de la 15 lei și poate ajunge până la 25 de lei.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si