Nici nu putea sa fie altfel pentru ca Festivalul de la Mamaia este cel mai cunoscut şi popular festival muzical românesc, istoria lui începând în 1963. De-a lungul anilor, nume mari ale muzicii uşoare, pop sau rock au urcat pe scena acestui festival, la început debutând, mai târziu susţinând recitaluri. Zeci de compozitori au creat melodii pe care le-au lansat la Mamaia, multe dintre ele devenind şlagăre.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii din România. O personalitate a vieții muzicale a murit

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După 8 ani iată ca putem sa va aducem la cunostinta detalii despre

FESTIVALUL NAȚIONAL DE MUZICĂ UŞOARĂ MAMAIA 2020

Organizatori: Select Music Production în parteneriat cu Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania si Consiliul Judetean Constanta

             Perioada de desfăşurare: 1-3 mai 2020

             Locatia: Pavilionul Expozitional Constanta

Festivalul va cuprinde sectiunea de Creatie, sectiunea de interpretare si o noua sectiune de pop si pop fusion electronic opera etc.

Această nouă secţiune introdusă de organizatori în această ediţie are ca scop aducerea în atenţia tinerilor a celor mai cunoscute şi valoroase melodii din toate genurile musicale.

Este, în opinia organizatorilor, o modalitate de a duce mai departe compoziţii valoroase într-un ambalaj nou şi adaptat tendinţelor. Să nu uităm că ambalajul vinde şi, trecând peste tenta publicitară a afirmaţiei, este cu siguranţă o cale bună şi sigură de a-i face pe cei tineri să cunoască şi să fredoneze melodii nemuritoare. La această secţiune pot participa, interpreţi solo, DJ, trupe, coruri,  instrumentişti etc şi sunt acceptate fuziunile dintre muzica pop şi toate genurile cunoscute (opera, electronic, rapp, muzică populară).

Citeste si: O celebră cântăreață a fost dată în judecată pentru plagiat

Pentru înscriere trebuie consultat regulamentul festivalului afişat pe site-ul dedicat acestui eveniment.

Primele două zile (1 si 2 mai) vor fi zile de concurs care se vor încheia cu recitaluri de excepție.

Ultima seară a Festivalului se va încheia cu – GALA LAUREAŢILOR – un spectacol cu şi despre cei mai mari artişti români care au făcut istorie în muzica uşoară românească.

Cu alte cuvinte ne dorim ca interpreţii celor mai mari hituri să cânte pentru o seară şlagăre.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si