Close sidebar
Close sidebar

Fetita de 13 ani, contactata de un agresor pe Facebook. Cum a reusit mama sa il prinda pe barbatul care incerca sa o atraga pe copila intr-un joc sexual

O mama s-a dat drept fiica ei de 13 ani pentru a prinde un barbat care incerca sa o atraga pe copila intr-un joc sexual.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Kelly Carberry a inceput sa se ingrijoreze cand a vazut un mesaj primit pe Facebook de catre fiica ei in care scria: "promiti ca nu vei spune nimic despre ce am vorbit aici?”. Atunci, mama a decis sa verifice profilul de Facebook al fiicei sale pentru prima data si a descoperit ce voia acest barbat de la fetita, potrivit The Independent.

Crezand ca vorbeste cu fata de 13 ani, el i-a spus sa nu dezvaluie nimanui conversatia. Femeia a intrat in joc, insa s-a ingrozit de ceea ce a urmat. Barbatul i-a cerut sa se inchida in camera ei si sa spuna ca este o „fata rea”. Atunci mama i-a raspus, dezvaluindu-si identitatea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

La scurt timp, profilul de Facebook al individului a fost sters. Femea a anuntat incidentul la politie. O ancheta este in desfasurare in acest caz.

Femeia a povestit totul pe Facebook pentru a-i avertiza si pe alti parinti.

A primit numeroase mesaje de la parinti ai caror copii ar fi fost contactat de agresor. Incidentul a avut loc in Anglia de Nord-Vest.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI