Dupa ce fetita a avut nevoie de ingrjiri medicale din cauza violentelor mamei ei, aceasta, impreuna cu ceilalti doi frati au fost luati de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Gorj (DGASPC) Gorj. Ea si sora ei sunt internate la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul in Dificultate Targu-Carbunesti, fiind eleve la Scoala „George Uscatescu” din ora, iar baietelul de un an si patru luni se afla in grija unui asistent maternal.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Femeia spune a ii pare rau pentru ce a facut, povestind ceea ce s-a intamplat:  “ Fiica mea este agitata si neascultatoare. Mereu face tampenii si nu ma asculta. Eu aveam treaba prin curtea, iar Ana s-a inchis in camera cu Mihaita. Am batut la usa, am strigat-o sa deschida usa, dar degeaba. Copilul plangea, apoi, nu s-a mai auzit nimic. Ana nu a vrut sa imi deschida. M-am speriat. Cand am reusit sa deschid usa, Mihaita era aproape sa bage mana in priza.

M-am enervat rau pe fata. Aveam in mana un batator de covoare de plastic si am batut-o cu el. Nu trebuia sa o bat. Nu am mai batut-o niciodata. Le mai dau cate o palma, ca orice parinte. Imi pare rau ca am batut-o, dar eram speriata de ce ar putea pati copilasul“, a declarat mama, potrivit a devarul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si