Close sidebar
Close sidebar

Fetita de cinci ani din Botosani, ucisa de propriul tata

O fetita in varsta de cinci ani din localitatea botosaneana Vanatori a fost ucisa de propriul tata, aflat in stare avansata de ebrietate, in prezent, barbatul fiind retinut.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Tatal a stat la munca toata ziua, iar dupa ce a ajuns acasa a baut peste masura, pana tarziu, povestesc rudele, conform stirileprotv.ro. La un moment dat, barbatul s-a luat la cearta cu sotia si a pus mana pe un cutit. Mama barbatului a intervenit insa si si-a scos nora din casa.

Ramas singur, barbatul si-a injunghiat fetita, care dormea.

“A venit acasa teapan de beat. El ma ameninta si-mi spunea ca intr-o zi o sa imi faca o “bucurie(...) Stiam ca e agresiv, dar nu m-am gandit la asa ceva. Ea a tipat disperata si am auzit-o si am scapat-o. El avea un belciug la usa si nu puteam intra. Acum am zis ca sparg usa si tot intru, dar nu am mai putut face nimic”, a povestit mama barbatului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mama si bunica fetitei au sunat disperate dupa ajutor, insa rana fetitei era mult prea grava.

Am gasit o fetita de cinci ani ce prezenta o plaga la nivelul gatului, rana incompatibila cu viata. Nu s-a mai putut face nimic, nici macar manevre de resuscitare”, afirma medicul Catalina Duhaniuc, de la Serviciul de Ambulanta Botosani, potrivit News.ro.

Si vecinii il descriu pe barbat ca fiind o persoana agresiva atat cu familia, cat si cu ei.

“Era agresiv cu sotia si copilul. O fugarea si pe sotie si pe copil. Si la lume pe strada sarea, ii injura. Trebuia sa faca el ceva”, spune un vecin.

Barbatul de 34 de ani a fost incatusat si nu a opus rezistenta, iar procurorii vor cere arestarea lui preventiva.

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Botosani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI