Fiica cea mica a lui Corneliu Vadim Tudor a fost în pericol de moarte
În 14 septembrie se împlineste un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Sotia si cele doua fiice ale acestuia au ales sambata de dinainte de aceasta data pentru a-i face parastas. Chiar daca o duc greu cu banii, cele trei femei au mers la biserica pentru a-i aduce un omagiu celui care a fost capul familiei.
Desi a trecut un an, sotia si fiicele nu s-au obisnuit cu gandul pierderii "Tribunului". În plus, se descurca greu si cu cheltuielile de zi cu zi, iar disparitia lui din viata lor a facut lucrurile si mai rele. Sotia lui Vadim Tudor a vorbit cu cei de la Antena Stars si le-a declarat: "Am ramas în bataia vantului. A fost un an foarte greu, nu ne-am obisnuit nici acum cu absenta lui, în fiecare zi îl asteptam sa se întoarca. Este foarte, foarte greu pentru ca am ramas trei femei fara niciun sprijin. Absolut nimeni nu ne-a sprijinit”.
Fiicele Lidia si Eugenia s-au trezit fara ajutorul cel mai important din viata lor, tatal, despre care nu prea pot vorbi la trecut nici acum. O alta problema aproape le-a pus capac. Eugenia, fiica cea mica, a fost la un pas de moarte din cauza unei apendicite care s-a transformat rapid în peritonita.
"Sunt operata, acum sunt în refacere. Am avut peritonita. A fost o apendicita care nu mi-a dat semne. A dat în peritonita, stomacul meu s-a umplut de puroi si probabil, daca mai stateam o noapte sau o zi, puteam sa fac septicemie si sa mor. În noaptea în care eu m-am operat, mama a mers acasa în timp ce eram în operatie si în casa noastra a intrat un porumbel alb.
Pentru mama a fost ca si cum acel porumbel a fost trimis de tatal nostru, un semn bun", a povestit Eugenia.

Desi a trecut un an, sotia si fiicele nu s-au obisnuit cu gandul pierderii "Tribunului". În plus, se descurca greu si cu cheltuielile de zi cu zi, iar disparitia lui din viata lor a facut lucrurile si mai rele. Sotia lui Vadim Tudor a vorbit cu cei de la Antena Stars si le-a declarat:

"Am ramas în bataia vantului. A fost un an foarte greu, nu ne-am obisnuit nici acum cu absenta lui, în fiecare zi îl asteptam sa se întoarca. Este foarte, foarte greu pentru ca am ramas trei femei fara niciun sprijin. Absolut nimeni nu ne-a sprijinit”.

Fiicele Lidia si Eugenia s-au trezit fara ajutorul cel mai important din viata lor, tatal, despre care nu prea pot vorbi la trecut nici acum.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

O alta problema aproape le-a pus capac. Eugenia, fiica cea mica, a fost la un pas de moarte din cauza unei apendicite care s-a transformat rapid în peritonita.

"Sunt operata, acum sunt în refacere. Am avut peritonita. A fost o apendicita care nu mi-a dat semne. A dat în peritonita, stomacul meu s-a umplut de puroi si probabil, daca mai stateam o noapte sau o zi, puteam sa fac septicemie si sa mor. În noaptea în care eu m-am operat, mama a mers acasa în timp ce eram în operatie si în casa noastra a intrat un porumbel alb. Pentru mama a fost ca si cum acel porumbel a fost trimis de tatal nostru, un semn bun", a povestit Eugenia.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si