"Eu o iubesc de cand eram mica, parintii mei de asemenea Cand o vedeam la televizor o divinizm. Am sunat la 9 ani la numarul de pe coperta CD-ului ei. Am fost curioasa daca imi raspunde si chiar mi-a raspuns. De atunci noi am tinut legatura. Eu i-am spus ca o iubesc foarte mult. Prima oara ne-am intalnit cand am fost la emisiunea dumneavoastra cand aveam 12 ani si am creat fanclubul.

Ne-am inteles foarte bine, eu am fost cea care ii incarcam piesele pe youtube, ma ocupam de pagina ei de Facebook. Dupa intalnirea de la emisiune mi-a spus ca sunt ca fata ei. Mi-a dat o pereche de cercei, un elastic de par de la ea si parfumul pe care il avea in geanta. O vizitam, dar mai rar, am fost si la ea acasa. Imi spunea ca ma simte ca pe copilul ei. Ma iubea foarte mult, avea grija de mine, imi facea cadouri", a povestit ea.

Codruta si-a adus aminte cu tristete de ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la Ileana Ciuculete.

"Ultima oara am vorbit la telefon pe 29 ianuarie, de ziua mea. Mi-a urat la multi ani si mi-a promis ca de Paste ne intalnim la Craiova, acolo unde stau si copiii ei.

Pe mine m-a sunat nora dumneaei, mi-a dat vestea si nu mi-a venit sa cred. Am crezut ca e o gluma proasta".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Extrem de indurerat a fost sotul artistei in toata aceasta perioada, iar acest lucru a fost sustinut cu tarie si de catre Codruta.

"Miercuri am plecat la Bucuresti, am stat la priveghi. Cornel m-a luta in brate, m-a imbratisat si mi-a spus ca Ileana nu mai este printre noi si mi-a spus ca va avea grija de noi.Apoi Cornel m-a trimis acasa cu baiatul cel mare, Mugurel, sa raman la ei, iar el a ramas pana a doua zi de dimineata cu ea in biserica. A stat nemiscat langa ea. O alta solista din judetul Dolj si Craiova atat de valoroase nu cred ca va mai exista, De accea nimeni nu ii poate copia vocea, asa cum era ea, eleganta, o femeie foarte cocheta. Era o femeie foarte ingrijita. Si o scama daca vedea o lua.

Eu i-am tinut mereu apararea doamnei Ileana. Nicioadata nu mi s-a intamplat sa jignes pe cineva. Mereu si-a vorbit de bine cei doi baieti, chiar si atunci cand Cristi si Mugurel nu au mai vrut sa vorbeasca cu ea.

Cornel este foarte indurerat, foarte trist. Merge zilnic la mormantul ei. Este un om care a iubit-o enorm, iar iubire precum a lor poate doar in filme mai vezi.
Relatia lui cu  baietii e foarte buna, se inteleg foarte bine.

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

O sa faca un turneu in toata tara- Cristi, Mugurel si Cornel si vor sa cante piesele mamei lor. Cornel se va ocupa de acest turneu.
Eu mi-am facut o promisiune atunci cand stateam la priveghi. I-am promis sa o sun zilnic pe mama ei, sa o intreb daca se simte bine, ce face, daca a mancat, daca are nevoie de ceva.

Batrana e distrusa, mereu spune ca nu poate sa mai mearga, ca are o durere imensa si ca mai bine o lua Dumnezeu pe ea decat sa o ia pe fata ei", a mai povestit Codruta la WOWbiz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si