Jeni este fiica lui Corneliu Vadim Tudor, fiind sora mai mica a Lidiei, care incearca sa-i calce pe urme tatalui ei, preluand, la un moment dat, conducerea revistei „Romania Mare”. In schimb, mezina Jeni este mai preocupata de viata mondena.( vezi cum arata noul iubit al lui Jeni)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor. Jeni a avut ea mai inspirata tinuta

O dovada in acest sens o reprezinta si o fotografie recenta, in care Jeni a fost surprinsa la o petrecere, alaturi de prietenele ei. Acestea au decis sa se deghizeze la cheful care a avut loc intr-un club, iar fiica lui Vadim a ales cea mai inspirata tinuta, imbracandu-se intr-o uniforma de asistenta sexy.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor. Jeni a facut Facultatea de Jurnalism

Jeni, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, se pregateste pentru o cariera in jurnalism, pentru ca a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universitatii Spiru Haret. Ea a facut si un curs de make-up, nefiind exclus ca mezina politicianului decedat in 2015 sa-si deschida un salon de infrumusetare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si