Close sidebar
Close sidebar

Fiica unui preot a încercat să-și ucidă cea mai bună prietenă. Ce motiv a avut

O fată de 18 ani, fiică de preot, este cercetată pentru că a încercat să-și ucidă cea mai bună prietenă

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Fata de 18 ani, elevă la un cunoscut colegiu din Ploiești, a pus la cale un plan criminal pentru a-i face rău celei mai bune prietene.

Aceasta a făcut rost de mai multe arme albe și, sub pretextul că vor sta împreună câteva ore, a invitat-o pe prietena ei la ea acasă, unde locuia singură. Imediat după ce fata a intrat în casă, cea pe care o credea cea mai bună prietenă a atacat-o brutal. Norocul ei a fost că un vecin a auzit strigătele disperate și a intervenit.

După atac, fata de preot a fost reținută de polițiști, fiind acuzată, inițial, de tentativă de omor. Ulterior au decis să o cerceteze pentru loviri și alte fapte de agresivitate, deși și-a recunoscut fapta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: O femeie a născut gemeni cu tați diferiți. Ce a făcut soțul ei atunci când a văzut că unul dintre copii nu îi seamănă

Aparent, fata de 18 ani voia să se răzbune pe prietena ei pentru că aceasta ar fi povestit lucruri nepotrivite despre legătura dintre ele.

Între timp, atacatoarea s-a întors la cursuri. Conducerea şcolii susţine că până acum nu a fost anunţată oficial ca tânăra este cercetată penal.

Cele două fete au refuzat să comenteze cele întâmplate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI