Cu SmileCredit orice problemă poate dispărea doar prin câteva click-uri. Aplica pentru un credit până la salariu și obține până la 2.000 de lei pe care să îi poți folosi în orice scop dorești.

De ce să alegi SmileCredit?

Suntem printre primele instituții financiare nebancare din România care oferă soluții imediate în bani, pentru orice nevoie. Ne-am consolidat exisțenta pe crearea unui cadru fară limite și ușor de accesat pentru toate persoanele, fară a impune condiții mult prea stricte de acordare a finanțărilor.

Cu alte cuvinte vrem să oferim acoperire financiară tuturor categoriilor de nevoi pentru care instituțiile bancare nu oferă suport.

Citeste si: Campania “Daruieste Craciun!” continua la Kanal D cu seria reportajelor emotionante, in cadrul Stirilor Kanal D. Silvia Ionita, emotionata de povestea de viata a unei copile abandonate

Prin ce se diferențiază un credit până la salariu de alte tipuri de creditare?

Un credit până la salariu este o formă de creditare care presupune obținerea unei anumite sume de bani pe o perioada scurta de timp. Astfel, suma împrumutată o veți putea restitui chiar și într-o singura transa, în perioada imediat următoare. Este o soluție imediata pentru cazurile în care anumite plati urgente vin cu mult înainte de încasarea salariului și nu vă permiteți întârzieri de o asemenea amploare.

Cine poate aplica?

Procesul este într-atât de mult simplificat încât poate aplica oricine are nevoie de bani rapid. Singurele condiții ce trebuie îndeplinite vizează vârstă și sursele de venit ale solicitantului. Cu alte cuvinte, trebuie să aibă vârsta minimă legală de 18 ani și să dețină un venit stabil cu ajutorul căruia să poată returna suma împrumutată. În plus, se recomandă să dețineți și un cont valid pe care să vă putem vira banii odată ce solicitarea este acceptată.

Citeste si: Guvernul a publicat proiectul de buget pentru 2022. Cum se împart banii

Între ce parametri se realizează contractul?

Fiecare detaliu cu privire la contract stă în totalitate în mâinile dumneavoastră. Între intervalele disponibile, puteți alege orice punct care vi se potrivește mai mult. Mai exact, suma ce poate fi accesată se încadrează între 200 și 2.000 de lei, iar durata contractuală începe cu o lună și poate ajunge până la 24 de luni, în funcție de posibilități. Tot dumneavoastră veți fi cel care setează și termenul la care vă angajați să achitați ratele lunare, orice zi fiind posibila.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, suntem conștienți și de faptul că anumite situații neprevăzute v-ar putea împiedică, la un moment dat, să achitați rata până la data scadenta. În aceste cazuri permitem prelungirea acestei perioade cu condiția că dobândă și penalitățile, care sunt echivalente cu dobândă, să fie achitate în timp util.

Citeste si: VIDEO| Crăciunul a devenit un calvar pentru multi români! Părinții au început să ceară credit pentru jucăriile copiilor

Dobândă fixa și comisioane zero

Un aspect destul de important ce trebuie avut în vedere este că la SmileCredit nu va fi solicitat niciun tip de comision și nici nu vor fi adăugate pe parcursul contractului. De asemenea, există și o multitudine de avantaje ce vizează dobândă fixa calculată la fiecare client. Pentru primele șapte zile din contract se calculează o dobândă zero, adică rata va fi calculată fară adaos. Mai apoi, pentru următoarele trei săptămâni din luna curenta se aplica un comision de doar 1,1% pe zi din suma de care ați beneficiat până la momentul respectiv, iar restul perioadei se calculează cu dobândă 1,1% pe zi din suma totala, care vă rămâne în aceasta varianta până la expirarea contractului. Veți fi informat încă de la început cu privire la valoarea ratelor, pe care le puteți ajusta, în funcție de perioada de creditare aleasa.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vă garantăm că suma calculată inițial ca fiind de restituit nu va suferi niciun fel de modificare pe parcursul colaborării cu SmileCredit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si