Noaptea ca hoţii! Imagini şocante! Fraudă dovedita! Membri USR-Plus cotrobăie în sala cu sacii plini cu voturi. Şi chiar iau saci şi îi scot din sală. Dacă organizam noi alegerile de o asemenea manieră penală, era toata lumea în strada! Lucrurile nu pot rămâne aşa! Trebuie informate toate organismele internaţionale! Alegerile trebuie repetate!!”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Gabriela Firea.

Imaginile au fost prezentate de un post de televiziune

Reacţia Gabrielei Firea vine după ce un post de televiziune a difuzat imagini în care apar persoane despre care s-a afirmat că ar fi membri ai USR-PLUS şi care umblă la sacii cu voturi, păziţi de jandarmi, în Sectorul 1.

Reacția Jandarmeriei Române

Jandarmeria Bucureşti a transmis, însă, că nu s-a intrat în zona securizată în care sunt păstrate voturile.

”Încăperea în care sunt depozitate materialele electorale este asigurată cu post permanent de protecţie. Accesul în zona respectivă este restricţionat pe timpul cât aceasta este sigilată şi permis doar celor care au acest drept. Persoanele care au intrat în clădirea în care se află şi Biroul Electoral, au fost legitimate şi nu li s-a permis accesul în zonă acestea părăsind incinta. Nimeni nu a pătruns în zona restricţionată”, a transmis, miercuri seară, Jandarmeria Bucureşti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Jandarmii au mai spus că, ulterior, în perimetrul exterior al clădirii, mai multe persoane se filmau reciproc, cu telefoanele mobile şi purtau discuţii contradictorii. De aceea s-au luat măsuri de ordine publică în zonă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si