Close sidebar
Close sidebar

Firicel din Las Fierbinti, prins cu DROGURI! Ce au gasit politistii in masina actorului

Actorul Toma Cuzin, cel care il interpreteaza pe Firicel intr-un serial de televiziune, a fost in urma cu cativa ani, mai precis 10, in vizorul procurorilor DIICOT. El a fost prins cu droguri in Vama Veche.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

De atunci, actorul tot are probleme cu cei de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT). Totusi, ei au trimis pe numele actorului o confirmare de renuntare a urmaririi penale.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

"In urma raziilor efectuate in noaptea de sambata spre duminica, in statiunile de pe litoral, lucratorii BCCO au prin in flagrant opt turisti care aveau asupra lor stupefiante pentru consumul propriu, printre ei numarandu-se si actorul Toma Cuzin, in varsta de 30 de ani, din Bucuresti. El, impreuna cu o studenta de 22 de ani, detineau trei grame de hasis si un gram de marijuana, toate procurate de la un traficant din Capitala.

Cei doi au fost surprinsi de oamenii legii in jurul orelor 04:00, in zona unui club din statiunea Vama Veche", scriua ziarele din 15 august 2007 despre incidentul in care a fost implicat Firicel. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI