Close sidebar
Close sidebar

Fitele din Mamaia au intrecut traiul de lux din Dubai! O noapte la acest hotel costa mai mult decat la Burj al Arab

S-a mutat Dubai-ul pe litoralul romanesc?! Asta se intreba turistii care au aflat ca o noapte de cazare la un hotel de cinci stele ajunge chiar si la 1. 500 de euro! Asa ca ne-am apucat sa cautam cele mai scumpe oferte din Dubai si surpriza! O noapte intr-un hotel de vis costa mai putin decat in hotelul proaspat inaugurat in Mamaia.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru cine viseaza la vacante scumpe si mai ales pentru cine nu se uita la bani, avem o veste care o sa-i puna cu siguranta pe ganduri! 1.500 de euro pentru o noapte de cazare la cel mai nou hotel de cinci stele deschis pe litoralul romanesc, in nordul statiunii Mamaia! Tot nu va vine sa credeti ca o noapte la malul marii poate costa chiar mai mult decat in Dubai, la cel mai cunoscut hotel de sapte stele din lume!

Asta in timp ce la Burj al Arab, in Dubai, o noapte costa in jur de 1.300 de dolari. 

Dar, de ce este mai scump hotelul deschis in nordul statiunii Mamaia?!

Obiectele de mobilier sunt facute manual, iar decorul a fost gandit de designeri de renume.

Citeste si: „A murit și copila, au murit și părinții” O familie din Bistrița și-a găsit sfârșitul în propria locuință, după ce s-a întors din străinătate. Cum s-a produs tragedia- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Printre primii care au fugit sa paseasca in hotelul de cinci stele au fost...Liviu Dragnea si Premierul Tudose. Cei doi s-au urcat intr-un bolid nemtesc si s-au dus glont in noul paradis al fitelor de pe litoral. Si sa vedeti numai de ce primire a avut parte seful PSD!

Nu bine a pus piciorul pe marmura de zeci de mii de euro de la intrarea in hotel, ca liderul PSD a si fost luat in primire de o admiratoare.

Patronul luxoasei unitati de cazare le-a oferit un tur al hotelului celor doi politicieni. Iar in timp ce Liviu Dragnea si Mihai Tudose examinau camerele, angajatii faceau ultimele retursuri. Nu cumva sa ramana un fir de praf pe geamuri.

Dupa inspectia din hotel, premierul a participat la prima taiere de panglica din mandatul sau. A inaugurat nu vreo auotstrada ci o investitie privata.

Mihai Tudose, premierul Romaniei:
"Inteleg ca este cea mai mare investitie noua de pe litoral, a unui grup care cheltuit peste 100 de milioane. Este un exemplu si pentru guvern"

Nici vedetele nu au lipsit de la eveniment.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI