Close sidebar
Close sidebar

Florin Mergea a devenit tată pentru prima oară! Imaginea emoţionantă cu familia lui

Jucătorul de tenis, Florin Mergea, a devenit astăzi tată. Soţia lui a adus pe lume un băieţel sănătos tun, care a primit nota 10 la naştere.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vestea că şi-au cunoscut în sfârşit fiul a fost dată de Florin Mergea, care a şi publicat prima poză făcută în trei. Imaginea a fost realizată în salonul în care stă soţia lui împreună cu bebeluşul lor, iar în dreptul ei a scris: "#noitrei #finally".

Mesajele de susţinere şi de felicitări nu au întârziat să apară, iar în foarte scurt timp, contul de Facebook al jucătorului de tenis s-a umplut.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Felicitări ambilor parinţi! Bine ai venit, BebeN!!! Sănătate şi tot ce e frumos! Recuperare uşoara, Diana!!! Aveţi grijă de voi!", "Momente de neuitat! Să vă trăiască!", "Felicitări!!!! Să fiţi sănătoşi şi fericiţi!!", "Felicitari! Multa sanatate si bucurii, #voitrei!", "Să vă traiască! Toate cele bune!" sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI