Close sidebar
Close sidebar

Florin Piersic a luat o decizie importanta dupa moartea celor doua colege ale sale de breasla, Stela Popescu si Cristina Stamate.

Florin Piersic, in varsta de 82 de ani, este unul dintre numele importante ale scenei artistice din Romania, care a facut istorie cu rolurile interpretate pe scena si in filme.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa disparistia actritelor de comedie Stela Popescu si Cristina Stamate, Florin Piersic a luat decizia de a se odihni mai mult dupa spectacolele pe care le are anul acesta.

”Nu se poate sa nu obosesti, foarte sincer iti spun, ar trebui sa o cam raresc, cum spune vecinul meu, domnul Adrian, care ma duce la Timisoara. Ar trebui sa mai raresc aceste intalniri, pentru ca oboseala isi spune cuvantul”, a marturisit Florin Piersic in cadrul unei emisiuni de televiziune de la postul public.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

”Ma hranesc cu aplauzele publicului, de-aia o inteleg si pe Stela si am inteles-o ca nu putea renunta niciodata la aceste frumoase intalniri de dragoste”, a mai spus indragitul actor, potrivit libertatea.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI