Close sidebar
Close sidebar

Florin Rusu de la Puterea Dragostei a vorbit despre problema dinților: "Nu am dinți de plastic, așa cum zice lumea"

Florin Rusu de la Puterea Dragostei a lămurit situația dinților.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Florin Rusu de la Puterea Dragostei a lămurit situația dinților, după ce mai multe imagini cu el fără dinți sau cu mască de protecție au început să circule pe internet.

În urmă cu doar câteva săptămâni o fotografie cu Florin Rusu a devenit virală pe Internet. Concurentul a avut o problemă cu dinții și a fost nevoit să intre în emisiune fără dinții de porțelan pe care susține că îi are.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, relație cu Turcu! Informații bombă: "Dacă dormi cu omul în pat, asta ce înseamnă?"

Citeste si: BOMBĂ la Puterea Dragostei: Jador, ipostaze apropiate cu Ștefania, fosta iubită a lui Adelin

Citeste si: Bogdan Mocanu spune adevărul despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa! Concurentul de la Puterea Dragostei aduce dovezi

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Nu am dinți de plastic, așa cum zice lumea, sunt de porțelan", a spus Florin Rusu de la Puterea Dragostei într-un vlog.

Comentariile răutăcioase au apărut imediat

"Aduceți o cremă de fixare pentru a-și lipi dinții căzuți, și pe urmă mergi în căutare de fete. Cine crezi că te vrea știrb?", "De ce porta maska de bombardare??", erau comentariile răutăcioase, de la acea vreme, ale fanilor emisiunii Puterea Dragostei.

Citeste si: Bia de la Puterea Dragostei aruncă bomba! A avut relații intime cu Bogdan Mocanu: "Am avut o relație cu tot ce include"

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, declarație uimitoare despre Andreea Mantea: "Este o femeie superbă"

Citeste si: Șoc în showbiz! Bianca de la Puterea Dragostei aruncă bomba: ”Da, vreau copil cu Livian”| EXCLUSIV

Rusu de la Puterea Dragostei va deveni tătic: „La omul bun durează mai mult să își găsească fericirea”

La doar câteva săptămâni după ce a părăsit concursul Puterea dragostei, Florin Rusu a aruncat bomba despre viața sa personală.

Rusu de la Puterea dragostei, care în trecut a fost logodit cu Roxana Prințesa Ardealului, va deveni tătic. Chiar fosta sa logodnică îi îndeplinește acest mare vis, iar în urmă cu puțin timp Roxana Prințesa Ardealului a confirmat sarcina, după ce s-a tot speculat în ultima perioadă că este însărcinată.

Rusu de la Puterea dragostei și-a anunțat prietenii că va deveni tată

„Cel mai minunat lucru e să fii tată, motivul pentru care voi lupta toată viața mea”, a anunțat Rusu de la Puterea dragostei extrem de fericit. Acesta a părăsit concursul în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a anunțat că are niște probleme familiale și toată lumea îl aștepta să revină în concurs.

 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI