Close sidebar
Close sidebar

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă și-a pus mască la petrecerea de Revelion! Elena s-a distrat la o berărie din Capitală

Elena, fosta noră a Vioricăi Dăncilă a petrecut Revelionul alături de câțiva colegi într-o berărie din Capitală.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primul Revelion în calitrate de femeie liberă – așa a fost noaptea dintre ani pentru fosta noră a Vioricăi Dăncilă. Elena a intrat în 2020 într-o celebră berărie din București, la o masă mare, cu mai mulți colegi de serviciu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Condilier juridic la Primăria sectorului 5, Elena Dăncilă s-a bucurat din plin de statutul de femeie singură. Ea a venit coafată și aranjată lșa petrecere, așa cum se cuvine pentru o femeie frumoasă. Totuși, spre deosebire de alți ani, Elena a preferat o ținută mai puțin provocatoare, de culoare neagră, cu decolteul acoperit de un voal.

Tânăra din Videle a compensat însă cu o mască ce părea desprinsă din filmul ”Eyes Wide Shut”, capodopera lui Stanley Kubrick.

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă a sărbătorit Crăciunul la vila din Predeal a familiei! Victor şi ai săi s-au bucurat de o zăpadă ca în poveşti!

Divorț după nici  3 ani de căsnicie

Spre deosebire de fosta lui soție, fiul Vioricăi Dăncilă a preferat să-și petreacă noaptea dintre ani la un local din Poiana Brașov, alături de mama lui și de mai mulți lideri sociali-democrați. Elena și Victor Dăncilă s-au separat la începutul anului trecut, iar divorțul a fost unul destul de discret, mai ales că cei doi nu au copii împreună. Cei doi au fost căsătoriți aproape 3 ani.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI