Ce ai face dacă ai primi o moștenire de la un fost iubit când știi că soția lui era însărcinată și dorește banii primiți de tine? Ei bine, e o dilema morală și financiară pe care o femeie o trăiește.

Citește și: Acuzații dure la adresa unui preot. Ce condiții absurde ar fi impus unui cuplu care dorea să-și boteze copilul?

Tânăra și-a spus povestea pe platforma Reddit. Ea a fost iubita bărbatului timp de 20 de ani și au încheiat relația după ce a înșelat-o.

Nu fuseseră căsătoriți oficial și nu aveau copii, potrivit Yahoo News Australia.

Trei ani mai târziu a primit un telefon prin care era anunțată că fostul ei iubit a murit și i-a lăsat o moștenire de 700.000 de dolari, în ciuda faptului că el avea o soție însărcinată.

Ce a povestit femeia despre relația cu fostul iubit

Povestea afișată în mediul online este aceasta: „Eu și fostul meu am fost împreună aproape 20 de ani. Nu ne-am căsătorit niciodată pentru că nu am simțit că e nevoie și nu am avut copii. Am avut probleme cu controlul nașterii, așa că el a ales să facă o vasectomie.

Acum trei ani am aflat că m-a înșelat și l-am părăsit. S-a dus cu partenera sa adulteră."

„Șase luni mai târziu, am auzit că sunt căsătoriți. Apoi, am aflat că sunt însărcinată cu actualul meu iubit la un an de la întâlnire și, deși încă nu eram „acolo” în relație, ne-am gândit că putem reuși. Acum suntem foarte fericiți și ne iubim foarte mult micuța noastră familie.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 „Fostul meu mi-a tot trimis mesaje cu diverse ocazii: zile de naștere și sărbători (nu am răspuns niciodată), dar când a auzit de fiica mea, mi-a trimis un mesaj lung și dureros despre faptul că l-am înșelat, apoi nu mi-a mai trimis niciun mesaj (nu am mai răspuns niciodată)."

Șocul pe care l-a avut când a văzut testamentul fostului iubit

La un moment dat femeia a fost contactată de un avocat pentru a-i spune că a fost trecută în testamentul fostului iubit.

„Mi-a lăsat mie totul în afară de câțiva bani pentru pensia părinților și pentru nepotul său. Am primit o scrisoare de la el în care se scuza pentru ceea ce a făcut și spunea că m-a iubit și mi-a urat mie și familiei mele fericire și a spus că a vrut să ajute cu asta.”

Acum, soția și părinții fostului iubit sunt foarte supărați și îi cer femeii să le dea totul. Aceasta este nehotărâtă și și-a întrebat prietenii virtuali dacă va fi considerată o ființă rea în cazul în care primește moștenirea, pe care și-o dorește și care corespunde dorinței fostului iubit.  

"Cred că omul a murit cu regrete și a vrut să își repare greșeala"

Utilizatorii Reddit au avut multe opinii despre situația prezentată de femeie, însă majoritatea au fost de acord că nu e greșit să păstreze banii.

"Nu ai fi o ființă rea. Un cadou oferit gratuit este al tău, trebuie să-l păstrezi."

Un alt utilizator a considerat că banii sunt o modalitate de a onora relația trecută:

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 "Nu ai fi o idioată. Cred că omul a murit cu regrete și a vrut să facă totul corect. Și am senzația că știa că bebelușul nenăscut nu este al lui și când a aflat că ai trecut mai departe a fost un punct de cotitură. Ți-a lăsat acești bani de bunăvoie, dintr-un motiv. Și aș insista pentru un test ADN dacă soția lui contestă testamentul. A fost cu tine 20 de ani și a ales să onoreze acel timp petrecut împreună."

Citește și: Mireasa a rămas șocată când a văzut o altă mireasă invitată la nunta ei

„Nu ai fi o scorpie. În esență, o persoană care se angajează într-o aventură nu ar trebui să suporte să profite în continuare. Partenera lui a jucat un rol în sfârșitul relației voastre de 20 de ani și nu ar trebui să recompensezi acea persoană în niciun fel. Păstrează cadoul și bucură-te de viața ta."

"Întoarce scenariul, ei nu ți-ar da nimic. Depinde de tine dacă vrei să-i păstrezi sau să raționezi. Oamenii devin foarte ciudați cu privire la banii din moștenire și își vor distruge în mod activ propriile familii din cauza geloziei", a scris un alt utilizator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si