Anca Boagiu este acum senator, dar a devenita cunoscuta ca o apropiata a lui Traian Basescu, ea fiind cea care i-a urmat acestuia in functia de ministru al Transporturilor dupa ce politicianull a fost ales primar al Capitalei.

In urma cu doua zile, senatoarea Anca Boagiu a fost aleasa cu 379 de voturi, in functia de presedinte al organizatiei PNL sector 2, dupa un scrutin intern tensionat, contracandidatul sau, Romeo Pop, primind doar 20 de voturi favorabile.

Ceea ce a facut ca unii dintre colegii sai de partid sa conteste alegerile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Anca Boagiu este un politician care nu s-a lasat atras in scandaluri pana acum. Politiciana care a fost in anii 2000 considerata cel mai tanar ministru, nu este casatorita, in schimb a infiat in urma cu mai multi ani un baietel, pe care l-a crescut singura si care astazi are 22 de ani.

In declaratia de avere, fostul ministru a trecut ca este proprietara unei vile in Bucuresti si a unui apartament in Constanta.

Boagiu sta bine la capitolul bijuterii si alte obiecte de valoare. In ultima declaratie de avere, din iunie 2016, senatoare a trecut ca are bijuterii in valoare de circa 15.000 de euro, multe dintre ele vechi, mostenire de familie. Dar si alte obiecte valoroase, de arta si cult, icoane, vase si rame, in total estimate la 27.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si