Procurorii au argumentat Morsi, inlaturat de la putere in 2013, si consilierii sai au fost implicati in divulgarea de documente militare secrete catre serviciile de informatii din Qatar, informeaza Mediafax.

Alte sase persoane au fost condamnate la moarte in acest caz, inclusiv trei jurnalisti. Toti inculpatii pot contesta hotararile la Curtea de Casatie din Egipt, cea mai inalta instanta civila a tarii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Morsi, liderul Fratiei Musulmane, o organizatie politica scoasa in afara legii, a fost deja condamnata in alte trei cazuri, pentru o evadare din inchisoare in timpul revoltei din 2011 si o condamnare la inchisoare pe viata pentru spionaj in favoarea grupului palestinian Hamas.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si