Close sidebar
Close sidebar

FOTO - Doi urși, pe drumul spre Vidraru! Unul dintre ei a fost încolțit de doi câini

Momente cumplite pentru un urs care se afla pe un drum spre Vidraru! Acesta a fost încolțit de doi câini agresivi și a încercat să evite orice contact cu ei.

Estera Maria,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi urși au fost văzuți pe drumul spre Vidraru. Cel mai mare dintre ei a fost încolțit de doi câini agresivi. 

În imaginile surprinse se vede cum ursul cel mare stă pe marginea drumului, pe o bucată de beton, încercând să evite patrupezii agresivi. Câinii au început să latre atunci când au văzut ursul cel mare în fața lor.

Citește și: FOTO/VIDEO- Șerpii pun stăpânire pe România! Imagini halucinante din Drobeta și Cluj, acolo unde reptilele se simt ca la ele acasă: „Șarpe de peste 150 de cm!”

Ursul care a circulat mai multe zile prin Brașov a fost prins

Un urs care săptămâna trecută și-a făcut apariția în mai multe zone din municipiul Brașov, inclusiv în parcarea unui mall din oraș, a fost prins, luni de dimineață. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Animalul a fost eutanasiat din cauza rănilor grave suferite după ce a căzut de la primul etaj al parcării mall-ului.

Ursul a fost eutanasiat

Un urs care în cursul săptămânii trecut şi-a făcut apariţia în cartierul Răcăcău şi pe Calea Bucureşti din municipiul Braşov a fost prins de către autorităţi, luni dimineaţă.

Citește și:  VIDEO- Misiunea incredibilă a pompierilor din Hunedoara! Au salvat de la moarte o cățelușă, captivă într-o conductă de deversare: „Felicitări!”

Potrivit datelor furnizate de oficialii  Primăriei Brașov, luni dimineață, în jurul orei 04:30, animalul a intrat în parcarea unui mall, a urcat la priimul etaj al parcării și de acolo a ieșit pe un balcon. A vrut să scape de captivitate și a căzut de la înălțime. Animalul a

reuşit să plece, fiind prins de către echipa de intervenţie pe strada Romană din municipiu.

„Având in vedere rănile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui. De la intrarea în parcarea mall-lui şi până la prinderea lui a fost monitorizat de echipa de intervenţie şi nu a reprezentat nici un risc pentru braşoveni”, precizează oficialii administraţiei locale. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI