Close sidebar
Close sidebar

FOTO - Imagini incredibile cu ciorapii care au deja pedichiura făcută! „Cadoul perfect pentru o zi de naștere”

O pereche de ciorapi cu pedichiura gata făcută a stârnit amuzamentul, furia, dar și curiozitatea internauților. De unde provin? Reacțiile internauților

Estera Maria,

FOTO - Imagini incredibile cu ciorapii care au deja pedichiura făcută! „Cadoul perfect pentru o zi de naștere”

[Sursa foto: Facebook/Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe internet au apărut imagini cu o pereche de ciorapi tip dres care au deja pedichiura făcută! Fotografiile i-au amuzat copios pe internauții din toată lumea.

Ciorapii din imagini sunt clar o metodă eficientă de a avea o „pedichiură perfectă” atunci când nu ai timp. Ce poate fi mai ușor de făcut într-un caz limită, ca acesta? Evident, să te îmbraci rapid cu o astfel de pereche de dresuri!

Ciorapi cu pedichiura făcută

[Sursa foto: self.com]

Imaginile cu dresurile inedite au devenit virale. Pedichiura incorporată este una clasică, într-o nuanță de roșu care este pe gustul oricărei femei.

Acest tip de ciorapi și-ar avea originile în Japonia. Se pare că acesta nu este singurul model, ci au mai fost făcute și altele și chiar se vând pe diverse site-uri de peste hotare.

Ciorapii cu pedichiura făcută, atracția sezonului

Imaginile inedite au atras mai ales privirile femeilor. În comentarii, atât pe Facebook, cât și pe Twitter, oamenii și-au etichetat prietenii, spunându-le că acesta clar este cel mai potrivit cadou pentru o aniversare!

Ciorapi cu pedichiura făcută

[Sursa foto: self.com]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În alte cazuri, oamenii doar s-au amuzat și și-au imaginat scenarii amuzante în care ar putea purta astfel de ciorapi dres.

„Cum să te transformi într-o femeie elegantă cu un stil clasic...”

„Cine are nevoie de pedichiură când ai frumusețile astea?!”

„Sunt perfecți pentru o vacanță în Hawaii pe perioada iernii!”

„Chiar am nevoie de așa ceva!”, au fost o parte dintre comentariile de pe Twitter.

Totuși, nu toți oamenii sunt de acord cu această „practică trișoare”. Unele persoane au mărturisit că s-au simțit inconfortabil la vederea acestor ciorapi.

„Nu pot explica ura pe care o am față de ciorapii ăștia”, a scris cineva.

„Mă simt foarte inconfortabil acum...”, a spus altcineva.

Cert este că, într-un final, dresurile au șocat privitorii care nu și-ar fi imaginat că astfel de produse chiar există și sunt de vânzare!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI