Close sidebar
Close sidebar

FOTO: Rihanna sărbătorește primul Paște alături de familie

Cântăreața Rihanna a postat în mediul online fotografii cu fiul ei care poartă urechi de iepuraș.

Stefania Pavel,

Cântăreața Rihanna a postat în mediul online fotografii cu fiul ei care poartă urechi de iepuraș

[Sursa foto: badgirlriri - Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cântăreața Rihanna a împărtășit un carusel de fotografii cu băiețelul ei de doar 10 luni, nu doar îmbrăcat ca un iepuraș, ci și jucându-se cu niște prieteni adevărați cu blană, relatează People.

Băiatul Rihannei, poze de Paște cu iepurașii

Îmbrăcat festiv, și având o pereche adorabilă de urechi de iepuraș în această postare de pe Instagram, fiul Rihannei a pozat ca un profesionist. De asemenea, el a fost arătat jucându-se în iarbă în aer liber cu un iepure de pluș strălucitor, câteva ouă de Paște din plastic și iepurași adevărați care vegheau chiar în spatele lui.

Într-un alt set de fotografii postate, băiețelul a răsfoit o carte cu tematică pascală, apoi s-a împrietenit cu unul dintre iepuri

[Sursa foto: badgirlriri- Instagram]

Într-un alt set de fotografii postate, băiețelul a răsfoit o carte cu tematică pascală, apoi s-a împrietenit cu unul dintre iepuri, care s-a apropiat pentru o mângâiere dulce pe cap.

La începutul acestei luni, cântăreața "Diamonds", în vârstă de 35 de ani, a distribuit un videoclip drăguț în care își ține în brațe fiul cel mic, scriind: "Uite cine nu vrea ca mami să facă exerciții". În timp ce Rihanna este în spatele ecranului, viitoarea mamă a doi copii își mângâie băiețelul cu o mână.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Modă periculoasă în rândul femeilor. Medicamentul antialergic care face fesele mai mari

Artista și partenerul ei, A$AP Rocky, și-au întâmpinat fiul în luna mai a anului trecut, iar în prezent așteaptă al doilea copil împreună. O sursă a declarat pentru PEOPLE în februarie: "Principalul accent în acest moment este pus pe familia ei.

Îi place să petreacă timp cu fiul ei". 

Rihanna, fericită că va avea un al doilea copil cu Rocky

"Îi place să fie mamă, așa că aici se gândește în acest moment", a adăugat sursa din interior. "Este cea mai fericită din câte a fost vreodată", a mai spus sursa.

Rihanna se simte fericită alături de familie și abia așteaptă să nască și cel de-al doilea copil

[Sursa foto: badgirlriri- Instagram]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un reprezentant al Rihannei a confirmat cea de-a doua sarcină pentru PEOPLE după Super Bowl, unde ea și-a dezvăluit burtica de bebeluș în timpul spectacolului, purtând o ținută roșie. La vremea respectivă, o a doua sursă a declarat pentru PEOPLE că ea a fost "super încântată să confirme" sarcina în timpul marelui moment.

"Rihanna are atât de multe lucruri pentru care este recunoscătoare. Ea este extaziată de felul în care a decurs show-ul ei", a declarat sursa din interior. "Ea s-a simțit foarte bine să cânte din nou".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI