Close sidebar
Close sidebar

Franţa îşi închide frontierele. Anunțul a fost făcut

Franţa îşi va închide, începând de duminică, frontierele pentru ţările din afara Uniunii Europene, pentru a încerca să evite propagarea epidemiei de coronavirus, a anunţat premierul Jean Castex.

Georgiana Balaban,

Franța își închide granițele. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Orice intrare în Franţa şi orice ieşire de pe teritoriul nostru cu destinaţia sau provenienţa dintr-o ţară din afara UE vor fi interzise, exceptând un motiv bine întemeiat, începând de duminică, de la ora 00.00", a declarat Jean Castex.

Premierul francez a precizat că un test PCR negativ va fi cerut oricărei persoane care intră în Franţa dintr-o ţară din UE, cu excepţia lucrătorilor transfrontalieri.

Citeste si: Noua tulpină Covid din Marea Britanie a ajuns și în România! Cine este primul pacient confirmat

Această măsură, deja învigoare de duminica trecută pentru transportul maritim şi aerian, va fi extinsă şi la transportul terestru.

PSG: Marco Verratti şi Abdou Diallo, testaţi pozitiv cu covid-19

Jucătorii Marco Verratti şi Abdou Diallo au fost testaţi pozitiv cu covid-19 şi au fost plasaţi în izolare, a anunţat clubul Paris Saint-Germain.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Franța închide granițele pentru turiștii din afara Uniunii Europene, de teama noilor tulpini de coronavirus

Virusul Sars-Cov-2 face victime la tot pasul. [Sursa foto: PixaBay]

Verratti şi Diallo, titulari în echipă de la sosirea antrenorului Mauricio Pochettino, nu vor evolua astfel la meciul cu Lorient, de duminică, din campionatul Franţei.

Citeste si: OMS, anunțul mult așteptat: „Nu există niciun semn că mutația din Africa de Sud poate rezista vaccinului anti-Covid”

Absenţele lor se adaugă celor ale lui Marquinhos (accidentatla aductor), Herrera (coapsă) şi Bernat (genunci).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI