Friptura de miel. Alegeţi pe cât este posibil cu ştiinţă carnea pe care doriţi să o preparaţi. Cu cât carnea aleasă este mai tânără, cu atât mirosul este mai puţin strident iar eliminarea acestuia devine mai simplă. În plus, organismul o va digera şi mai uşor decât pe cea bătrână.

Friptura de miel

Citeste si: Cozonac pufos. Secretele marilor bucătari pentru a obține cozonacul perfect

Friptura de miel. Cea mai mare parte a vinii pentru miros o poartă grăsimea animală. Eliminaţi cu cuţitul înainte de preparare cât mai mult din surplusul de grăsime.â

Citeste si: Rețetă drob de miel/ Rețetă drob de pui- Simplu și delicios

Friptura de miel. Lăsaţi carnea 3-4 ore într-un litru de apă. Pentru frăgezire puteţi pregăti o marinadă în care să o ţineţi peste noapte.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Friptura de miel

Friptura de miel. Gătiţi carnea de miel cu multe condimente precum cimbrul, ghimbirul, usturoiul, piperul negru şi rozmarinul.

Puteţi adăuga peste carne şi o linguriţă de suc de lămâie, întrucât efectul este similar cu cel întâlnit în cazul peştelui.

Citeste si: Cât poţi păstra carnea la congelator fără să se strice?

Friptura de miel

Friptura de miel. Carnea de miel este prezentată uneori ca o sursă de sănătate, alteori ca o adevărată ameninţare pentru organismul noastru.

Prima situaţie se asociază cu un consum echilibrat, în vreme ce a doua cu excesul şi abaterile de la recomandările medicilor şi nutriţioniştilor, scrie gradinamea.ro.

Citeste si: Cu cât se așteaptă ciobanii să vândă mieii de Paște


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si