Friptura de miel. Cum să pregăteşti carnea de miel ca să nu miroasă. Secretul bucătarilor
Friptura de miel. Preparatele din carne de miel sunt vedetele meselor de Paște. Dar iată câteva dintre secretele preparării cărnii de miel!
Friptura de miel. Alegeţi pe cât este posibil cu ştiinţă carnea pe care doriţi să o preparaţi. Cu cât carnea aleasă este mai tânără, cu atât mirosul este mai puţin strident iar eliminarea acestuia devine mai simplă. În plus, organismul o va digera şi mai uşor decât pe cea bătrână.
Friptura de miel. Cea mai mare parte a vinii pentru miros o poartă grăsimea animală. Eliminaţi cu cuţitul înainte de preparare cât mai mult din surplusul de grăsime.â
Friptura de miel. Lăsaţi carnea 3-4 ore într-un litru de apă. Pentru frăgezire puteţi pregăti o marinadă în care să o ţineţi peste noapte.
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Friptura de miel. Gătiţi carnea de miel cu multe condimente precum cimbrul, ghimbirul, usturoiul, piperul negru şi rozmarinul. Puteţi adăuga peste carne şi o linguriţă de suc de lămâie, întrucât efectul este similar cu cel întâlnit în cazul peştelui.
Friptura de miel. Carnea de miel este prezentată uneori ca o sursă de sănătate, alteori ca o adevărată ameninţare pentru organismul noastru. Prima situaţie se asociază cu un consum echilibrat, în vreme ce a doua cu excesul şi abaterile de la recomandările medicilor şi nutriţioniştilor, scrie gradinamea.ro.