De-a lungul timpului, Gabi Bădălău a fost adesea în atenția presei, fiind etichetat drept "copil de bani gata" și implicat în diverse afaceri ale familiei. În prezent, el este cercetat într-un dosar de corupție.

Gabi Bădălău este o figură controversată în peisajul monden, fiind subiectul tabloidelor datorită legăturilor sale cu femei celebre și divorțului mediatizat de Claudia Pătrășcanu. Pe plan personal, el este tatăl a doi copii, fiind în prezent divorțat și într-o relație pe care o descrie ca fiind "complicată".

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul în care o turistă este înghițită de o groapă adâncă de 8 metri. Salvatorii i-au găsit doar pantofii- antena3.ro

Care este cel mai mare dezavantaj pentru un fiu de baron local?”, “V-ati mai fi căsătorit cu Claudia Pătrascanu daca nu rămânea gravidă?”, “Vă este rușine ca v-ati dat copiii afara din casa?”, “De câte ori ati înselat-o pe Bianca Drăgusanu?”, “Sunteti dependent de jocurile de noroc?”, “Ati condus mașini furate?”, “De ce vreți să vorbiti acum?”  sunt doar cateva dintre  intrebarile adresate lui Gabi Bădălău in editia de duminica a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata la 23:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si