Close sidebar
Close sidebar

Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei” - mesaj dur pentru Zanni de la Survivor România: „Dacă nu te lua Velea...!”

Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei” i-a criticat aspru comportamentul și prestația din cadrul emisiunii Survivor România lui Zanni. Gabriel l-a făcut cu ou și cu oțet pe Zannidache.

Georgiana Balaban,

Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gabriel de la „Puterea Dragostei” i-a criticat comportamentul lui Zanni de la Survivor România 2021. „Băi oameni buni, stau așa și mă uit și eu la Survivor și mă uit la Zannidache ăsta sau cum îl cheamă, Zanni, Zannidache. El dă în toată lumea zici că e Dumnezeu...ba în Jador, ba în toată lumea, acum dă în săraca Elena aia, care fata aia e pâinea lui Dumnezeu. Băi Zannidache, vezi că ai uitat de unde ai plecat, frate. Te-ai văzut de două-trei ori la televizor că te-a luat Velea pe unde a putut și el și acum te vezi zmeu. E vai și amar de tine, frate!!!” a zis Gabriel Vasiliu.

Citeste si: Gabriel de la Puterea Dragostei va fi tătic? Ce anunţ bombă a făcut el pe reţelele de socializare

Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei” a răbufnit imediat cum i-a văzut gesturile lui Zanni de la Survivor. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D nu poate admite faptul că Zanni se crede superior colegilor săi, ba chiar își atacă coechipierii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei”- surpriză de proporții pentru iubita lui

Zanni de la Survivor România. [Sursa foto: Instagram]

Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei” și-a găsit meseria

Gabi de la „Puterea Dragostei” s-a făcut pompier. Bărbatul și-a găsit noua meserie, ba chiar s-a postat în uniforma sa de la muncă. Viața lui Gabriel a prins contur după participarea la emisiunea „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Gabriel de la Puterea Dragostei, întâlnire cu o fostă concurentă din sezonul trei! Cum au fost surprinși cei doi: ”Nu am cuvinte să spun cât...”

El și-a făcut o relație alături de o focoasă brunetă pe nume Ana-Maria. A cerut-o de soție și urmează să se mute împreună. Acum, Gabi și-a găsit și un job avantajos. Gabriel Vasiliu este pompier la el în oraș și luptă zilnic pentru a le salva viața oamenilor.

Citeste si: Gabriel de la "Puterea Dragostei" va deveni tătic?! Ce a postat fostul concurent pe rețelele de socializare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI