Gabriela Firea a fost înainte de a fi politician, primarul general al Capitalei, jurnalist, realizator de emisiuni TV economice și politice. Invitată la ”Marius Tucă Show”, emisiune difuzată de Mediafax, Gabriela Firea a povestit momentul dificil în care a fost nevoită să renunțe la jurnalism.

”După ce am trecut printr-o tragedie personală (n.r. primul soț al Gabrielei Firea a murit in 2010 în urma unui atac cerebral), la aproape un an, Dumnezeu mi-a arătat în față o altă viață.

Am început o nouă viață, într-o altă familie, m-am recăsătorit cu Florentin (n.r. Pandele). Așa s-a considerat la acel moment că fiind căsătorită cu un om politic, primar într-un oraș de lângă București, nu mai pot să realizez emisiuni politice. Așa a fost decizia! Nu mi s-a spus direct, dar cumva am simțit, am înțeles.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriela Firea, declarație bombă despre alegerile prezidenţiale: Să nu facem doar figurație

Citeste si: Florentin Pandele, mesaj emoționant pentru soția sa, Gabriela Firea

Citeste si: Firea: Am trecut cu bine de ultima intervenţie chirurgicală pentru remedierea unei afecţiuni a colonului

A fost o variantă să intru în zona emisiunilor sociale și de divertisment. Am simțit că nu mai există foarte multă încredere în jurnalistul Gabriela Firea, căsătorit cu un om politic, și nu am vrut să creez probleme. După ce am născut, am vrut să mă întorc în presă.

Celelalte trusturi mi-au spus că am cel mai bun CV, dar am pe frunte amprenta trustului Intact. Iar acesta îmi oferea la acel moment o emisiune socială sau de divertisment. A fost neplăcut! Mă gândesc însă că așa a vrut destinul”, a povestit Gabriela Firea în emisiunea ”Marius Tucă Show”, despre motivul pentru care a renunțat la jurnalism și a ales cariera politică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si