Creatoarea de modă Carmen Firea a fost măritată cu afaceristul Răsvan Firea, căruia i-a dăruit un fiu, pe Răzvan. La începutul anilor 90, Răsvan Firea a părăsit-o pe Carmen, iar în 1993 s-a însurat cu Gabriela Vrânceanu, devenită Firea prin căsătorie. Gabriela și Răsvan au împreună un băiat, pe Tudor Ștefan.

Gabriela Firea
Gabriela Firea, alături de fostul soț, Răsvan Firea, și de fiul lor, Tudor Ștefan

În 2010, la 55 de ani neîmpliniți, Răsvan Firea a decedat, răpus de o boală incurabilă.

Apoi, Gabriela Firea s-a măritat cu Florentin Pandele, a fost votată primar al Bucureștiului, iar la alegerile din 27 septembrie va candida pentru un nou mandat. În acest context, Carmen Firea a anunțat că o va vota pe Gabriela Firea.

Citeste si: Alegeri Locale 2020. Lista candidaților din partea PSD pentru cele mai importante primării din România

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Primăria Capitalei anunţă teste gratuite pentru elevi şi pentru cadrele didactice din București

Citeste si: Prezentatoarea de știri care candidează la primărie are o avere uriașă! Vezi ce salariu a încasat Elena Lasconi la televiziunea la care a fost angajată! EXCLUSIV

Gabriela Firea
Gabriela Firea vrea un nou mandat la Primăria Capitalei

Carmen Firea crede că Gabriela Firea e cea mai bună soluție pentru Primăria Capitalei

„Deci Da, votez FIREA! Candidatii la PMB, in marea lor majoritate, mi se par o gluma nereusita la adresa alegatorilor! Nu cred ca macar unul dintre ei ar reusi sa faca in 4 ani, 30% din cate proiecte s-au realizat de la ultimele alegeri, pana in prezent! Iar limbajul suburban si amenintarile la adresa unei femei, indiferent cum s-ar numi ea, mi se par inacceptabile!”, a postat Carmen Firea.

„In plus, v-ati gandit cum ar fi fost situatia in capitala, de cand a izbucnit pandemia, daca PMB nu se implica si nu oferea suport cetatenilor? In baza promisiunilor guvernantilor “uzurpatori”, ar fi fost jale! Sper sa nu fi ajuns atat de ipocriti incat sa uitam ca in lunile martie, aprilie, mai, “barbatii “ de stat ai tarii, s-au ascuns in vile de lux, de frica virusului, iar femeia primar al capitalei era pe teren oferind ajutor!”, a încheiat Carmen Firea.

Nu pot sa cred ca o votezi pe ea, tu care o cunosti mai bine ca oricine si știi cat de mult rau ti-a facut ca om... Eu nu inteleg de ce trebuie sa stie toata lumea pe cine votezi tu? Sau si tu te vezi vreun formator de opinie?... Zi 5 proiecte din alea realizate in ultimii 4 anii. Te referi cumva la caldura si apa calda care nu e de saptamani bune in cateva cartiere? La licitatia trucata de tramvaie a lui Firea? La testarea aiurea a oamenilor pe stadion? La Podul Ciurel care se termina intr-un damb de pamant?”, au reacționat amicii lui Carmen Firea.

Carmen Firea
Carmen Firea a fost soția lui Răsvan Firea

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si