Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului, are in fiecare zi sedinte cu directori si manageri din institutiile subordonate. Recent, a venit si randul celor care conduc teatrele. „Am avut o intalnire de lucru cu managerii celor 15 teatre si institutii de spectacole aflate in subordinea Municipalitatii pentru a analiza problemele cu care se confrunta acestea si pentru a gasi solutiile necesare astfel incat activitatea culturala in Capitala sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Cele mai importante aspecte dezbatute in cadrul intrevederii au fost luarea masurilor pentru punerea in siguranta a cladirilor teatrelor care sunt incadrate in diverse categorii de risc seismic si rezolvarea situatiei deficitului de personal”, a dezvaluit Firea.
Alexandru Arsinel a cerut un acoperis pentru Gradina de Vara din Herastrau
Alexandru Arsinel a cerut un acoperis pentru Gradina de Vara din Herastrau
Printre cei aflati la sedinta s-a numarat si Alexandru Arsinel, manager al Teatrului de Revsita „Constantin Tanase”, dar si al Gradinii de Vara Herastrau. Arsinel a cerut fonduri pentru realizarea unui acoperis, astfel ca gradina sa fie folosita o jumatate de an, nu doar vara. „In cadrul intalnirii s-a discutat si despre alocarea sumelor necesare pentru ca Gradina de Vara Herastrau a Teatrului de Revista “ Constantin Tanase” sa fie acoperita astfel incat aceasta sa poata fi folosita ca sala de spectacole sase luni din an, din mai pana in octombrie, dar si realizarea unui perete antifonic pentru diminuarea zgomotului”, a declarat Gabriela Firea.
Gradina de Vara din Herastrau va putea organiza spectacole timp de 6 luni pe an
Gradina de Vara din Herastrau va putea organiza spectacole timp de 6 luni pe an

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si