Inconjurat de familie, fericit, cu fata spre Oceanul Pacific, asa arata Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, in ultima fotografie facuta inainte de disparitia sa.

 

Talinda Bennington a impartasit aceasta imagine: "Era cu cateva zile inainte ca sotul meu sa-si puna capat zilelor. Gandurile sinucigase sunt acolo, dar nu stii niciodata", a scris ea pentru a sensibiliza in privinta sinuciderii, care nu este adesea descoperita de apropiati.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

" Multumesc ca ai impartasit ceva atat de personal. Oamenii trebuie sa fie constienti ca bolile mintale nu se recunosc intotdeauna", a scris un internaut salutand gestul.

"Puteti sa faceti ceva. Cititi mesajele si tineti-i de mana cu dragoste pe cei care au o zi dificila", a sfatuit Talinda Bennington.

Cantaretul de la Linkin Park s-a sinucis pe 20 iulie.

in 2011, Bennington a marturisit pentru The Guardian ca angoasele sale sunt sursa de inspiratie. El a explicat si ca a fost victima abuzului sexual in copilarie. Dupa divortul parintilor sai, cand avea 11 ani, a inceput sa fumeze canabis, inainte de a trece la consumul de cocaina. si-a canalizat traumele in albumul "Hybrid Theory" si a luptat cu dependenta toata viata.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si