Atunci când dorești să găsești specialiști sau firme acreditate pentru a emite certificate energetice București, intră pe site-ul Anuntul.ro.

Aici găsești cele mai variate servicii imobiliare, inclusiv obținere certificate energetice. Poți compara astfel tarifele practicate de diferiți prestatori de servicii. În acest fel alegi colaborarea care ți se potrivește pentru obținerea certificatului dorit.

Află cum se obține și ce conține certificatul energetic

Conform legii nr.59 din 2013 eliberarea unui certificat de performanță energetică este obligatorie pentru orice tip de tranzacție imobiliară (vânzare, închiriere, construcție sau renovare imobile, case și apartamente). Dacă acest certificat nu există, atunci tranzacția nu mai este validă, contractul poate fi declarat nul.

Pentru a obține un asemenea certificat este nevoie să colaborezi cu auditori specializați sau firme profesionale acreditate care vin și evaluează la fața locului consumul energetic al tuturor echipamentelor casnice. În urma evaluării se clasează locuința, imobilul, spațiul comercial într-una dintre clasele energetice, notate cu litere de la A la G (A fiind cel mai eficient consum) și culori ce variază de la verde la roșu (verde semnificând un consum eficient de energie).

De asemenea, locuința sau clădirea evaluată va obține o notă energetică, numerotată cu numere de la 1 la 100 (100 fiind cel mai eficient consum).

Toate aceste informații vor fi redactate pe certificat, precum și consumul anual specific de energie, cu indicele de emisii echivalent CO2. Certificatul se eliberează în general în 24-48 de ore de la evaluare, însă poate dura mai mult în funcție de complexitatea spațiului evaluat. Valabilitatea acestui tip de certificat este de 10 ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Obține un certificat energetic la un preț avantajos!

Unde poți găsi firme specializate și auditori acreditați pentru emiterea de certificate energetice? Intră pe Anuntul.ro, un site unde poți găsi una dintre cele mai complete și variate oferte de servicii imobiliare. Alege categoria Imobiliare vânzări din pagina principală și selectează apoi rubrica Servicii imobiliare din partea stângă a paginii nou apărute. Din lista cu tipul de servicii alege categoria certificate energetice.

Sau, accesează Detectorul de Servicii, iar în secțiunea Construcții Amenajări găsești ușor categoria pentru Certificate energetice.

Vei putea vedea astfel cele mai noi anunțuri pentru firme și auditori specializați în eliberarea de certificate de performanță energetică în București. Pentru fiecare furnizori afli ce tip de servicii oferă, care sunt prețurile practicate în funcție de spațiul de evaluat și datele de contact. Poți intra astfel în legătură cu reprezentanții pentru a afla mai multe detalii sau a colabora cu aceștia.

Auditorii se încadrează și ei în două clase profesionale, I și II. Cei din prima clasă pot întocmi certificate energetice atât pentru locuințe, cât și pentru imobile cu diferite destinații sau utilități.

Cei din a doua clasă emit certificate doar pentru apartamente și case. Obținerea certificatului de consum energetic nu trebuie confundată cu un audit energetic. În acest caz auditorul evaluează locuința iar la final identifică măsurile de modernizare și eficientizare energetică.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Poți obține servicii și certificat energetic pentru următoarele tipuri de construcții și imobile:

  • Apartamente
  • Case & Vile
  • Clădiri rezidențiale
  • Spații comerciale, birouri
  • Hale
  • Săli de sport

 

Serviciile pot fi accesate atât pentru imobile sau locuințe din București, cât și din Ilfov. Economisește timp și găsește acum specialiști acreditați care pot evalua eficient locuința sau spațiul dorit. Pe Anuntul.ro accesezi o ofertă variată și completă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si