Close sidebar
Close sidebar

Gelos pe nevastă, un gălăţean a vrut să-şi arunce în aer fiica de 11 ani

Un galatean din Fartanesti, gelos pe sotia sa despre care credea ca are un amant, a incercat sa isi arunce in aer fiica de 11 ani, in urma cu 6 luni. Abia acum barbatul a fost arestat preventiv.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gălăţeanul Ioan Felea este protagonistul unui incident ce a şocat comunitatea din localitatea Fârţăneşti. Ros de gelozie, bărbatul s-a gândit să îşi ucidă fiica de doar 11 ani, probabil ca un soi de răzbunare pe nevastă. Pe 20.04.2016, acesta a eliberat gazul dintr-o butelie în camera copilei, cu scopul de a provoca ulterior o explozie, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Cazul a fost anchetat de poliţişti, dar în mod straniu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au cerut instanţei arestarea preventivă a bărbatului abia pe 06.10.2016, adică la aproape şase luni de la incident. Acuzaţiile care i se aduc lui Ioan Felea sunt tentativă la omor şi tentativă la infracţiunea de distrugere.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cererea a fost admisă de Tribunalul Galaţi – Secţia penală, judecatorul de drepturi şi libertăţi de la această instantă dispunând emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele bărbatului pe o durată de 30 de zile. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale, relateaza ziarul Adevarul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI