Close sidebar
Close sidebar

George Michael, intr-un nou documentar: "Viata a fost o pierdere de vreme"

George Michael considera ca viata sa a fost "o pierdere de vreme", marturisirile sale putand fi urmarite intr-un nou documentar - "George Michael: Freedom", care va fi difuzat in 16 octombrie, pe Channel 4, scrie nme.com.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

George Michael a facut afirmatia intr-un interviu inregistrat si care este inclus in noul documentar despre viata si cariera sa ca viata a fost "o pierdere de vreme, o pierdere de efort".

Starul pop, care a murit in decembrie 2016 la varsta de 53 de ani, va fi subiect in noul film: "George Michael: Freedom". Filmul a fost ultimul proiect la care artistul a lucrat, potrivit surselor cu 48 de ore inainte de moartea sa.  

Documentarul a fost co-regizat alaturi de David Austin, managerul muzicianului.

Dupa decesul lui George Michael, Austin a adaugat in arhiva un interviu de pe MTV cu artistul, in care era intrebat cum ar vrea sa fie tinut minte.

"Vrei sa spui ce sa scrie pe mormantul meu?", a replicat el. "Mare compozitor. si sper ca oamenii sa se gandeasca la mine ca la cineva care a avut oarece integritate.

Sper sa fiu tinut minte pentru asta, intr-un fel".  "Putin probabil", a ras el. "Cred ca a fost doar o pierdere de vreme, de efort".

in film vor vorbi Liam Gallagher, Mark Ronson, Mary J.Blige, Nile Rodgers, Tony Bennett, Elton John, Stevie Wonder, Kate Moss, Naomi Campbell, James Corden, Ricky Gervais si multi altii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cantaretul George Michael a murit pe 25 decembrie la varsta de 53 de ani in resedinta lui din Goring-on-Thames, o localitate din comitatul Oxfordshire. Artistul ar fi murit in urma unei insuficiente cardiace.

Dupa o examinare post-mortem, in decembrie, Politia din Thames Valley a spus ca ”teste suplimentare vor fi efectuate” si ca ”rezultatele acestor teste vor fi cunoscute abia peste cateva saptamani”.

George Michael s-a nascut pe 25 iunie 1963 in Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greaca de origine cipriota, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou.

A lansat albume de succes, intre care ”Faith” si ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urma a depasit vanzarile realizate de albumul ”Faith” in Marea Britanie, dar, in pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul il initiase deoarece nu era multumit de

campania de promovare a acestui material discografic.

sapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc in topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numara ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” si ”Father Figure”.

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee si distinctii, inclusiv cu doua premii Grammy si trei Brit Awards.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI