Aeronava nu decolase încă de pe Aeroportul Malpensa din Milano atunci când unul dintre pasageri a decis să urineze într-o sticlă de bere în timp ce se făcuse comod în scaunul său, notează jurnaliștii de la  Fanpage.

În timp ce femeia se îndrepta către scaunul ei în avion, a remarcat un comportament neobișnuit al bărbatului din scaunul alăturat.

Gestul neobișnuit făcut de un pasager în avion. Totul s-a întâmplat sub privirile femeii de lângă el! Scene halucinante

Citește și: FOTO/VIDEO- Șase persoane au murit în Columbia, după ce un avion s-a prăbușit. Cinci dintre acestea sunt membri ai unui partid

Șocată de ceea ce se întâmpla, a observat că acesta urina într-o sticlă de bere. Echipajul de zbor a sesizat rapid faptul că femeia părea să ezite să se așeze pe locul ei.

Din cauza bărbatului, zborul a avut o întârziere de două ore

Imediat după ce echipajul de la bord a realizat ceea ce tocmai se întâmpla, au informat comandantul avionului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ca urmare a incidentului neplăcut, comandantul a hotărât să anunțe poliția cu privire la comportamentul pasagerului, care nu a oferit nicio justificare pentru gestul la care a recurs.

Citește și: EXCLUSIV: Vacanțele românilor, afectate de incendiile devastatoare din Grecia/ Roxana Ilinca: ”Un procent foarte mic din turiști au hotărât să renunțe”

Echipa Poliției Aeriene de Frontieră a intervenit, identificând bărbatul și aducându-l la răspundere pentru comportament obscen într-un loc public.

Mai apoi, au procedat să verifice bagajele de mână ale celorlalți pasageri.

Citește și: VIDEO- Aeroportul Internațional Brașov a ajuns la 10.000 de pasageri

Datorită acestui incident și a verificărilor suplimentare, zborul a înregistrat o întârziere de două ore, decolând la ora 13:00 în loc de ora 11:00.

Citește și: Alertă cu bomba pe aeroportul Otopeni. Un avion a aterizat de urgență


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si