Close sidebar
Close sidebar

Gestul superb facut de un fotbalist celebru pentru Mihaita Nesu: "A fost o experienta minunata"

Dries Mertens, fotbalistul lui Napoli, a facut un gest impresionant pentru Mihaita Nesu. Fotbalistul l-a vizitat pe fostul fundas al Stelei si a decis sa ajute financiar fundatia romanului.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Mi-am petrecut ultimele doua zile cu un bun prieten, a fost o experienta minunata. Vreau sa sustin Fundatia Mihai Nesu si voi da o mana de ajutor.Ei fac lucruri minunate pentru copii si au nevoie de ajutorul meu si al vostru.  Simtiti-va liberi sa dati o mana de ajutor, chiar daca suma este mica. Va multumesc din inima", a scris Mertens pe Facebook.

Cei doi au fost colegi la Utrecht, intre 2009 si 2011, si au ramas buni prieteni, chiar si dupa ce s-a transferat la PSV Eindhoven si, ulterior, la Napoli.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI