Gheorghe Dincă, în vârstă de 71 de ani s-ar fi prăbușit și a fost găsit inconștient în celula în care își ispășește pedeapsa.

Citește și: "Dumnezeu mă vrea viu". Ce tatuaje și-a făcut Gheorghe Dincă, "monstrul din Caracal". S-a inspirat din Biblie

Potrivit primelor informații, colegii de penitenciar au încercat să îl resusciteze cu apă rece, dar gestul lor a fost în zadar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Angajații penitenciarului au chemat echipaj medical și acesta l-a preluat pe Dincă pentru un consult medical, potrivit B1 TV.

Gheorghe Dincă, găsit inconștient în celula de penitenciar

Gheorghe Dincă are de ispășit o pedeapsă de 30 de ani de închisoare la penitenciarul Craiova.

Monstrul din Caracal este acuzat că a răpit, violat și ucis două tinere – pe Luiza Melencu, în vârstă de 19 ani, și pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani.

Gheorghe Dincă a ajuns în penitenciarul Craiova, după ce luni întregi a fost ținut în Arestul Poliției Capitalei.

Oamenii legii au încercat să afle cât mai multe informații de la criminal.

Gheorghe Dincă, găsit inconștient în celula de penitenciar

Gheorghe Dincă, vinovat de uciderea a doua tinere

Prizonierii de la Penitenciarul Craiova s-au speriat atunci când și-au văzut pe jos colegul, cunoscut cu probleme de diabet. Inițial, nu au știut cum să reacționeze și au început să îl stropească cu apă rece, potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) care au făcut dezvăluiri pentru  Spynews .ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si