Close sidebar
Close sidebar

Giani Kirita, dezvaluirea uluitoare despre Catalin Cazacu de la Exatlon: “Acum e in depresie”

Giani Kirita a devenit la Exatlon, prieten bun cu Catalin Cazazu. Dupa patru luni petrecute impreuna, fostul fotbalist s-a intors insa acasa, iar Cazacu a ramas in competitie.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Giani Kirita si Catalin Cazacu au fost de nedespartit la Exatlon, prietenia dintre cei doi “Faimosi” fiind observata de toata lumea. Asta desi, inainte de competitie Giani Kirita si Catalin Cazacu nu se cunosteau.

Dupa ce a iesit din competitia Exatlon, Giani Kirita a marturisit ca ar vrea ca prietenul sau Cazacu sa fie cel care castiga concursul, insa stie ca acum are o perioada grea. “Mi-as dori ca el (n.r. Catalin Cazacu) sa castige Exatlon. Cazacu este insa in depresie acum ca am iesit eu”, a spus Giani Kirita.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


Faptul ca sufera dupa plecarea lui Giani Kirita a confirmat si Catalin Cazacu. El le-a declarat colegilor sai, imediat dupa plecarea lui Kirita: “Eo pierdere mare pentru mine, dar si echipa noastra a pierdut motorul (…) Nu va fi usor fara el. A fost cea mai grea arena de pana acum”.

De altfel, in jocul pentru “comunicare” din editia Exatlon din 5 mai, evolutia lui Catalin Cazacu nu a fost cea mai buna. El a pierdut primele jocuri in fata adversarilor sai, insa a reusit sa aduca doua punte importante, la final, echipei sale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI