Gică Popescu spune că s-ar fi așteptat ca după maximum 5-6 zile de spitalizare totul să fie în regulă și să poată părăsi spitalul, dar lucrurile au evoluat în altă direcție, iar acum președintele clubului "Viitorul" are pneumonie și tușește.

„Din păcate, tomografia computerizată, CT-ul adică, pe care am făcut-o în weekend la nivelul plămânilor nu a arătat foarte bine, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să mai rămân spitalizat", a declarat fostul internațional.

Citeste si: Un val de aer rece lovește România. Unde se va înregistra ZERO grade

Gică Popescu: După cum vezi, mai tușesc și acum

„Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus și la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse... După cum vezi, mai tușesc și acum, când vorbesc cu voi", a povestit Gică Popescu pentru GSP.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Liceul care se închide la doar o zi de la începerea anului școlar. Patru angajați au fost diagnosticați cu covid-19

În toată această perioadă, Gică Popescu a urmat un tratament, însă n-a avut nevoie de supraveghere la terapie intensivă.

„Nu s-a pus problema să fiu ventilat mecanic fiindcă nici un moment n-am avut o saturație de oxigen mai mică de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere.

În schimb, medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir", a precizat Gică Popescu.

Citeste si: Bancomat spart în Galați. Câți bani au furat hoții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si