"Am trait meciul Simonei in lacrimi si in rugaciuni. Nu l-am trait prea bine, pentru ca rugandu-ma nu puteam trai. Cand te rogi, nu poti sa traiesti momentul, pentru ca te rogi. Cand te rogi, nu poti trai clipele cand pierde. De exemplu, cand zici <Doamne Isuse> si-l tragi pe Isus in piept, dupa aia, pana nu gresea adversara, il tineam pe Hristos in pieptul meu si dupa aia rasuflam, pana la sufocare.

il tinem pe Hristos in piept pana la sufocare, ca sa casige mingea si ma rugam <Doamne, sa castige mingea asta>, ca sa pot respira, ca ma sufocam.

Nu ma intereseaza pe mine tenisul, pe mine ma intereseaza ea, atat. Nu neaparat ca e machidoanca, e romanca. Doamne, ei vesticii sunt bogati... Cu ochii in lacrimi ma rugam. Nevasta-mea vorbea cu mine si eu nu o ascultam si odata i-am spus: <Lasa-ma, ca ma rog, Doamne, sa castigam, noi, ortodocsii, sa le demonstram lor, care sunt vesnic bogati si care oile lor cu multi miei umplu drumurile, trec cu bogatia lor, sa vada cum noi, un neam sarac, invingem prin credinta neamului nostru ortodox>.

si acum am lacrimi in ochi cand imi aduc aminte de trairile pe care le-am avut.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ca atunci cand am avut trairile cu Simona, am vorbit direct cu Hristos. Plang si acum de bucuriile pe care le-am avut atunci, cand puteam sa comunic cu mare rugaciune si cu cata credinta faceam ca sa-i ajute ei in continuare. Am vrut sa-i dau un mesaj inainte, dar am zis ca poate nu le citeste sau nu are chef. Am vrut sa-i zic: <Inchina-te, fa Crucea, iar mai departe ma voi ruga eu in genunchi ca tu sa castigi!>", a declarat Becali, care a adaugat ca nu-i cunoaste familia campioanei de la Roland Garros.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si