Close sidebar
Close sidebar

Gimnasta Larisa Iordache trăieşte drama carierei la mondialele de la Montreal. Accidentarea care i-a spulberat visele

Si-a rupt tendonul ahilian de la piciorul drept în timpul antrenamentelor! Cea mai în formă gimnastă tricoloră a părăsit sala în lacrimi!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

In lacrimi si in urlete, nu in aplauze, a parasit Larisa Iordache sala. A fost purtata pe brate de antrenorul ei, inainte sa fie asezata in scaunul cu rotile. 

Ce durere poate fi mai mare pentru un sportiv???!!!

"N-am crezut ca toata munca noastra, a mea si a antrenorilor, se poate evapora într-o fractiune de secunda. N-am crezut si înca pare un vis neplacut. Dar, cum e vorba aceea, "cazi de sapte ori, te ridici de opt"", sunt cuvintele pe care Larisa a reusit sa le transmita miilor de sustinatori, imediat ce si-a revenit din soc.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Visul de a se intoarce in tara cu inca o medalie pentru Romania s-a spulberat acum!

Nenorocirea s-a produs in timpul unui antrenament la sol. Astazi, trebuia sa concureze in calificari.

"Tendonul i-a cedat, este rupt.

Trebuie operat în tara, vom încerca sa plecam de la Montreal mai repede!", a declarat si antrenorul Larisei, Cristian Moldovan.

Pentru ea, fiecare concurs si fiecare medalie castigata este o fericire. Larisa traieste si respira gimnastica. Era una dintre favoritele la podium la individual compus si la barna.

In toata durerea...Larisa a gasit un moment in care sa ne transmita toata iubirea ei.

"Nu am crezut niciodata ca sunt atat de iubita! Vreau sa va multumesc tuturor pentru spriijin, pentru mesaje si pentru tot. Va iubesc!"

Larisa a avut un sir nesfarsit de accidentari in ultimii ani si, de fiecare data, s-a intamplat inaintea unei competitii importante. Anul trecut a ratat Jocurile Olimpice de la Rio din pricina unei probleme asemanatoare. Gimnastica feminina romaneasca isi pune acum sperantele in Catalina Ponor si Ioana Crisan

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI