Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Grădina Zoologică din Chester, Marea Britanie, are un nou locatar

Este sărbătoare mare la grădina zoologică din Chester, Marea Britanie, după ce un pui de furnicare a venit pe lume în urmă cu câteva zile.

Redactia Stirile Kanal D,

Grădina Zoologică din Chester, Marea Britanie, are un nou locatar

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Un pui de furnicar s-a născut zilele trecute la grădina zoologică din Chester, Marea Britanie. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Este al treilea furnicar născut în captivitate în cei 93 de ani de existență a acestei grădini zoologice.

În următoarele 10 luni puiul își va petrece timpul pe spatele mamei sale, până când va fi capabil să-și poarte singur de grijă. Micuțul nu are încă un nume, dar este răsfățat de îngrijitori, mai ales că face parte dintr-un program de reproducere care vizează conservarea speciilor pe cale de dispariție.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI