Degeaba anunță Guvernul o majorare a salariului minim pe economie. Din toamnă se anunță scumpiri la produsele care conțin zahăr si se ia în calcul o posibilă creștere a prețului la benzină. 

Citește și: VIDEO- Țigările vor fi mai scumpe. Se pot scumpi cu până la 10%

Va crește TVA-ul pentru băuturile care conțin zahăr

Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Guvernul pregătește majorarea salariului minim, dar, în același timp, pregătește și noi taxe: unele de la 1 septembrie, altele de la 1 ianuarie. Pentru început, de la 1 septembrie aproape 2 milioane de români, care câștigă acum salariul minim, vor primi mai mulți bani pentru că salariul minim va fi majorat la 3.300 de lei brut.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În același timp, va crește și TVA-ul pentru băuturile care conțin zahăr, dar și acciza pentru tutun și pentru băuturile alcoolice. Se pregătește și o taxă suplimentară pentru jocurile de noroc.

Angajații care lucrează în construcții vor fi nevoiți, tot de la 1 septembrie, să plătească și contribuția la sănătate de 10%. A doua majorare se va face de la 1 ianuarie, aici salariul minim va crește până la 3.750

de lei și tot de la 1 ianuarie se pregătesc și noi taxe pentru domeniul Horeca, pentru că TV-ul va crește până la 19%.”, transmite Diana Buzea, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si