Close sidebar
Close sidebar

Halep, trei infrangeri consecutive si probleme de sanatate

Simona Halep a parasit turneul de la Wuhan inca din primul meci. Dupa un tur inaugural liber, liderul mondial si principala favorita la cucerirea trofeului din China, Halep a cedat in numai doua seturi, 6 la 0, 7 la 5 in fata Dominikai Cibulkova, din Slovacia. Primul set a fost fara istoric, iar romanca a luat numai 8 puncte si a pierdut in mai putin de o jumatate de ora de joc.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar daca a incercat sa revina de la 0 la 2 in mansa secunda, Halep a avut mai multe probleme de sanatate si a pierdut pana la urma cu 7 la 5. Pe intreaga durata a partidei, liderul mondial a cerut de mai multe ori interventia medicilor. Daca in primul set, Halep a acuzat dureri la spate, in actul secund, coapsa piciorului stang a fost cu probleme. Halep este la a treia infrangere consecutiva in partidele oficiale, Dupa finala pierduta de la Cincinnati a urmat eliminarea din primul tur, de la turneul de Grand Slem, de la US Open.

Halep ramane cu 60 de puncte WTA si cu un cec in valoare de aproximativ 15.000 de dolari. Romanca face investigatiile medicale si va anunta daca va putea participa la turneul de la Beijing, care incepe saptamana viitoare. In 2017, Halep a jucat finala si a pierdut-o in fata Carolinei Garcia.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Autor: Catalin Barbu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI